Diensten

Er is heel veel mogelijk! Om een idee te geven, heb ik een aantal pakketten samengesteld. De genoemde prijzen zijn per ruimte. Mocht je twijfelen welke optie het beste bij jou past, neem dan vrijblijvend contact op. Ik denk graag met je mee.

“The details are not the details, they make the design”

Pakket Petit

€ 325,- incl.

Is de basis al goed, maar mis je toch sfeer? Of vind je het fijn om eens te sparren over jouw eigen ideeën en geïnspireerd te worden, zodat je knopen door kunt hakken? Dan past dit pakket bij jou! 

Hoe werkt het? Vooraf stuur ik je een vragenlijst en ontvang ik van jou graag een plattegrond, foto’s van de ruimte en je hulpvraag. Zo kan ik me alvast voorbereiden. Met al jouw informatie kunnen we gericht aan de slag en sta ik 2 uur lang tot jouw beschikking. Hebben we meer tijd nodig, dan geldt er een meerprijs van 80,- euro per uur. Alles kan aan bod komen: kleurgebruik, materiaalgebruik, indeling of styling. Ik neem kleurstalen en samples mee, zodat we meteen kunnen kijken wat mooi matcht. Het is vooral een praktisch advies. Na afloop heb je tips en ideeën waar je meteen mee aan de slag kunt en wellicht steken we ter plekke al de handen uit de mouwen.

Je ontvangt een korte uitwerking van wat we besproken hebben, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. 

Pakket Midi

€ 895,- incl.

Je wilt graag op weg geholpen worden bij een nieuw interieur. Dit ontwerp zet voor jou de kaders, waar je zelf verder mee aan de slag kunt. Je ontvangt alles in een mooi digitaal document én een afgedrukte versie in een mooie box. Zo heb je het altijd bij de hand; fijn voor de keuzes die nog gemaakt moeten worden.

Dit pakket omvat de volgende onderdelen:

Pakket Grande

€ 1495,- incl.

Dit is hét pakket voor jou als je echt een totaal nieuw interieur wilt en veel keuzes moet maken, bijvoorbeeld bij een verhuizing of nieuwbouw.

Superfijn als je veel keuzes moet maken én zo veel mogelijk ontzorgd wilt worden. Het is een totaaladvies; alle facetten van het interieur komen aan bod en overal wordt over nagedacht. Daardoor kun jij zo relaxed mogelijk uitkijken naar je nieuwe interieur. 

Na het advies hoef je je alleen nog te richten op het shoppen. Easypeasy met de shoppinglist met links. Wil je nog verder ontzorgd worden? Eventueel kan ik het shoppen en afstylen ook voor je verzorgen.

Dit pakket omvat dezelfde onderdelen als pakket Midi, maar met de volgende extra’s:

Expériences

Koen en Jeske
Vrijstaande woning in Goirle
Lees verder
Nooit gedacht dat ik blauw in mijn huis zou willen, wat ben ik onwijs blij dat we het nu wel hebben aangedurfd. Sandra heeft ons het vertrouwen en inzicht gegeven wat deze kleur in ons huis zou kunnen brengen en dat we stiekem al keuzes voor blauw hadden gemaakt zonder het zelf te beseffen (in de kunstwerken die we hebben ) Sandra heeft passie voor haar vak en dat merk je in alles. Sandra toonde grote betrokkenheid en we voelden haar eigen enthousiasme om nog meer sfeer in ons huis te brengen. Sandra luisterde goed waardoor ze dicht bij onze wensen bleef en was tegelijk in staat om ons uit onze comfort zone te laten stappen door met concrete voorstellen te komen voor indeling, meubels, kleuren, accessoires. We passen dingen in fases aan, maar iedere stap voelt als de juiste!
Dik en Dyke
Interieuradvies bestaande woning in Vuren
Lees verder
Sandra heeft ons prima geadviseerd rond de restyling van onze woonkamer en keuken. Twee prettige en ongedwongen gesprekken gehad, met onze eigen ideeën, wensen en voorkeuren als uitgangspunt. Samen met de kennis en ideeën van Sandra over inrichting en materialen leidde dat tot een mooi en herkenbaar advies, waarbij Sandra ook alternatieven aangaf. Fijn dat Sandra ook aangaf bij welke winkels of leveranciers bepaalde materialen, meubels etc. verkrijgbaar zijn. Ook nadat Sandra het advies had afgerond, konden we met aanvullende vragen bij haar terecht. Al met al een erg prettige samenwerking.
Mayke en Roger
Mayke en Roger
Verbouwde woning, Goirle
Lees verder
Wij zaten elke week trouw voor de tv voor kopen zonder kijken om ideeën op te doen voor de styling. Zouden we die stylist een keer bellen? Ik sprak toevallig een vriendin en vertelde dat we iemand wilde laten kijken naar ons interieur om ons weer een beetje de goede kant in te wijzen. Hoe toevallig ook, zij waren toevallig net dat traject gestart en wel met Sandra. Daar onze vrienden enthousiast waren hebben we Sandra meteen gebeld. Het contact was leuk en vooral heel makkelijk. Na een paar dagen stond ze al op de stoep om kennis te maken en naar ons huis te kijken. Ze begreep meteen wat we bedoelde. Ze liet ons stylen zien en wij hoefde alleen maar JA of NEE te zeggen. Vanuit daar ging ze stapsgewijs verder. We wilde heel graag groen, maar vonden dat ook wel heel gewaagd. Door met Sandra naar de kleurenstalen te kijken werden we eigenlijk al een beetje minder bang. Na een heel uitgebreid gesprek en wat foto's te hebben gemaakt ging Sandra op pad met een tal van ideeën om voor ons e.e.a. uit te werken. Ze gaf aan dat het even kon duren voor ze een eerste opzet kon sturen, maar dit had ze al telefonisch kenbaar gemaakt toen we besloten de afspraak meteen op heel korte termijn te doen. Het wachten (wat overigens niet zo heel lang was) werd beloond met een heel mooi voorstel. Kleuren, materialen, indelingen, overal had ze aan gedacht. Zelfs de accessoires stonden met naar en prijs genoemd. En ze kwam het persoonlijk toelichten! We waren meteen enthousiast al hebben we ook besloten niet alles in 1x te doen, maar stap voor stap. De eetkamer en tv hoek zijn ondertussen aangepakt en ondanks dat de lockdown nu zo goed als opgeheven wordt vinden wij het heerlijk om thuis te zijn én te blijven! Het contact met Sandra loopt door zo nu en dan. En de leuke tips en adviezen blijven komen. Sandra: SUPER bedankt voor je hulp.
Esther Bouwens
Nieuwe woning Gouda
Lees verder
Ik ben heel blij met het advies van Sandra voor onze nieuwe woning. Ik nam het Petit pakket bij haar af en ze heeft mij erg goed op weg geholpen bij het maken van de juiste kleur keuzes en inrichting. Ze nam ruim de tijd, beantwoordde al mijn vragen en kwam met ideeën die ik zelf nooit bedacht had. Nogmaals bedankt!
Anke Dijk
Vrijstaande nieuwbouwwoning
Lees verder
Sandra nogmaals bedankt! We gingen voor een uitgebreid Petit advies, maar wat hebben we veel keuzes gemaakt!! Word er nog enthousiast van als ik er naar kijk! Nog even geduld tot alles op zijn plek valt! Dus ben je opzoek naar iemand met leuke, inspirerende adviezen; dan is Sans Doute interieur zeker een aanrader!

Pour les enfants

€ 325,- incl.

Een van de allerleukste dingen om te doen, vind ik een kinderkamer advies. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het basisonderwijs en ben trotse mama van twee superleuke kids. Hier komen al mijn passies samen! Daarnaast is de kinderkamer dé plek om creatief te zijn. Het mag letterlijk en figuurlijk wat speelser. Het mag kleurrijk, maar dat is zeker geen must. Ook een kinderkamer in rustige, ingetogen kleuren kan een heel mooi en speels resultaat geven. Als de basis goed is, kun je de kamer vaak met wat kleine aanpassingen mee laten groeien met je kind. Zo hebben jij en je kind hier jarenlang plezier van! 

Dit advies omvat: 

Goed om te weten

De genoemde prijzen zijn per ruimte met een afmeting tot ca. 50m2.

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen

De tarieven zijn inclusief voorrijkosten binnen een straal van 20 km van Gorinchem. Buiten deze straal bereken ik €0,30 per km en €25,-/uur reistijdvergoeding.

Good things take time. Vraag daarom ruim van tevoren een advies aan als je gaat verbouwen of verhuizen. Juist aan het begin van een proces kunnen belangrijke keuzes gemaakt worden en een kloppend ontwerp heeft even tijd nodig.

Wellicht sluiten de pakketten niet volledig aan bij jouw behoeften; uiteraard kan ik altijd een pakket op maat voor je samenstellen. Stuur me even een berichtje, dan bespreken we je wensen en kan ik een passende prijsopgave doen. 

“People are usually the happiest at home”

- William Shakespeare -

Contact opnemen

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met je op.