Salut! C’est moi!

Ik ben Sandra, het creatieve brein achter Sans Doute interieur. In 2020 besloot ik, na 20 jaar ervaring in het onderwijs en kindercoaching, eindelijk ruimte te gaan geven aan mijn passie voor interieur en styling. Ik volgde een opleiding tot interieurstylist en interieurontwerper en startte mijn eigen bedrijf voor interieuradvies. Een sprong in het diepe, maar wel één die vanaf het eerste moment goed voelt. “Sans Doute”, oftewel zonder twijfel, ga ik dit avontuur aan. 

Ik geniet ervan als ik mensen blij kan maken. Mijn doel is om jullie wensen te vertalen naar een mooi ontwerp en je te prikkelen met ideeën waar je zelf niet aan had gedacht.  

 Een interieurontwerp is voor mij geen hogere wetenschap. Natuurlijk beschik ik over de nodige vakkennis, maar daarnaast doe ik ook veel op gevoel, anders wordt het in mijn ogen al snel saai en braaf.  Ik ga op zoek naar rust en eenheid, maar óók dat beetje spanning. Ik houd ervan als er iets een beetje eigenwijs is qua kleur, materiaal, indeling of ontwerp. Dat ben ik ook. Ik volg de trends, maar kijk wel kritisch wat ik hieruit oppik en ga er ook gerust tegen in. Ik maak keuzes die soms net even anders zijn en dat is iets dat ik in mijn ontwerpen ook toepas. Zo kom je tot een persoonlijk interieur, dat iets vertelt over de bewoners. 

Op Instagram kun je meer zien en volgen over mij en mijn eigen huis. In 2020 ben ik samen gaan wonen met mijn vriend in ons nieuwbouwhuis in Gorinchem. Samen met mijn kinderen van 14 en 12, hond en twee katten vormen we een samengesteld gezin, waar ook mijn grote stiefzoon regelmatig aanwaait. Een fijne plek voor iedereen. Een heerlijk thuis waar we kunnen ontspannen en opladen, waar we samen kunnen zijn en ons terug kunnen trekken, waar we trots op zijn en waar we genieten, alleen of met de mensen die ons lief zijn. En dat gun ik iedereen! 

Weetjes over mij

Mijn moeder werkt al ruim 25 jaar bij de plaatselijke kringloop en al vroeg ben ik kringloopgelukjes gaan waarderen. Toen vaak nog een taboe, nu helemaal hip. Ik heb door de jaren heen al heel wat kringloopgelukjes gescoord. Ik hou van interieurs waar dingen met een verhaal een plek hebben. In ons huis vind je design gecombineerd met kringloopvondsten. Juist dat contrast maakt het persoonlijk en het is duurzaam. Niet alles hoeft altijd nieuw om een mooi interieur te realiseren. 

Inspiratie kan ik overal vandaan halen. De natuur is vaak een prachtige inspiratiebron met al haar kleuren en structuren. Ook horecagelegenheden geven mij vaak veel inspiratie. Een goede reden om me er regelmatig te begeven😊  Mode en mooie stoffen maken mij ook blij en kunnen de basis zijn voor een vertaalslag naar een tof interieurontwerp.

Ik houd van kleuren en materialen en voel me thuis in uiteenlopende interieurs. In een kleurrijk interieur maken de kleuren vaak de sfeer. In een meer neutraal interieur kan juist het spel van materialen en structuren sfeer geven. Ook dit hoeft zeker niet saai te zijn. Bij beide zijn balans en lef keywords om tot een mooi resultaat te komen. 

Ik kan enorm genieten als iets tot in de details klopt en overal is over nagedacht. Daar word ik echt een gelukkig mens van. 

Waar ik nog meer blij van word? Natuurlijk mijn gezin, maar ook van bloemen, een goed boek, mijn morningcoffee in de tuin, vogeltjes die fluiten, op ontdekkingstocht gaan in een stad of de natuur, borrelen met vrienden en fotograferen. Oh en Italiaans ijs! Daar mag je me voor wakker maken.

Sans Doute is een knipoog naar mijn naam. Sans Doute is fonetisch een mooie verwijzing: San doet…wat ze het allerliefste doet! En jij? 

Graag leer ik jou ook beter kennen, zodat ik me goed in je kan verplaatsen!
Ik stel veel vragen en hoor graag wat er voor jou belangrijk is! Zullen we verder kennismaken?

“The details are not the details, they make the design”

- Charles Eames -

Contact opnemen

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met je op.