Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis. Dit is ook meteen het intakegesprek. Met behulp van stijlkaarten ontdekken en bespreken we jouw persoonlijke interieurstijl en woonwensen. Op basis daarvan ga ik met liefde aan de slag om een interieurontwerp te maken dat helemaal bij jou past. Zo houd jij tijd over en kun je weer gaan genieten van het hele proces, zonder twijfels en gedoe. Vol vertrouwen dat jij straks iedere dag thuiskomt in een huis waar je trots op bent en waar je jezelf kunt zijn, ontspant en geniet.

Stappen

Afhankelijk van het gekozen pakket of het voorstel op maat doorlopen we de volgende stappen:

1

Opdrachtbevestiging

Als er na de vrijblijvende kennismaking sprake is van een wederzijdse klik, stuur ik je een opdrachtbevestiging, zodat helder is wat we van elkaar kunnen verwachten. Na het goedkeuren van de opdrachtbevestiging ga ik voor je aan de slag met het concept!

2

Moodboard

Op basis van je persoonlijke stijl en woonwensen begin ik met het maken van een moodboard. Dit is een conceptuele vertaalslag van je wensen met betrekking tot sfeer en kleuren; de basis van het ontwerp. Met het moodboard krijg jij al een indruk welke kant we op gaan.

3

Indeling

Ik maak een plattegrond van de ruimte, zodat duidelijk wordt hoe deze het beste ingedeeld kan worden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. In sommige gevallen zal ik meerdere opties voorleggen.

4

Kleur en Materialenplan

Ook maak ik een eerste opzet van de kleuren en materialen die ik in jullie ontwerp wil gebruiken. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kleuren voor wanden en meubels, type vloer, raambekleding, meubelstoffen en wandafwerking.

5

Terugkoppeling

Dit koppel ik naar jullie terug in een tussentijds gesprek (bij voorkeur bij jullie thuis). Ik licht mijn keuzes hierin toe. Eventueel kunnen keuzes natuurlijk aangepast of bijgesteld worden. Vervolgens werk ik dit uit in het definitieve ontwerp.

6

Uitwerking van het ontwerp

Na het tussentijds gesprek, ga ik aan de slag met de verdere uitwerking van het ontwerp.

7

Lichtplan

Als je voor deze optie gekozen hebt, ga ik na het vaststellen van de indeling aan de slag met het lichtplan. Hierin verwerk ik op welke punten verlichting gewenst is. Daarbij kijk ik naar basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Ik doe een voorstel voor geschikte armaturen passend bij het ontwerp. Het concept lichtplan wordt ook weer teruggekoppeld alvorens we het definitief maken en ik het volledig voor jullie uitwerk.

8

Definitief ontwerp

Ik presenteer het definitieve ontwerp. Vervolgens ontvang je het ontwerp digitaal én in een mooi pakket, zodat het een feestje wordt om naar de realisatie toe te werken en je een mooi en praktisch naslagwerk hebt. 

“Luxury is not about buying expensive things, it's about living in a way where you appreciate things”

Expériences

Koen en Jeske
Vrijstaande woning in Goirle
Lees verder
Nooit gedacht dat ik blauw in mijn huis zou willen, wat ben ik onwijs blij dat we het nu wel hebben aangedurfd. Sandra heeft ons het vertrouwen en inzicht gegeven wat deze kleur in ons huis zou kunnen brengen en dat we stiekem al keuzes voor blauw hadden gemaakt zonder het zelf te beseffen (in de kunstwerken die we hebben ) Sandra heeft passie voor haar vak en dat merk je in alles. Sandra toonde grote betrokkenheid en we voelden haar eigen enthousiasme om nog meer sfeer in ons huis te brengen. Sandra luisterde goed waardoor ze dicht bij onze wensen bleef en was tegelijk in staat om ons uit onze comfort zone te laten stappen door met concrete voorstellen te komen voor indeling, meubels, kleuren, accessoires. We passen dingen in fases aan, maar iedere stap voelt als de juiste!
Dik en Dyke
Interieuradvies bestaande woning in Vuren
Lees verder
Sandra heeft ons prima geadviseerd rond de restyling van onze woonkamer en keuken. Twee prettige en ongedwongen gesprekken gehad, met onze eigen ideeën, wensen en voorkeuren als uitgangspunt. Samen met de kennis en ideeën van Sandra over inrichting en materialen leidde dat tot een mooi en herkenbaar advies, waarbij Sandra ook alternatieven aangaf. Fijn dat Sandra ook aangaf bij welke winkels of leveranciers bepaalde materialen, meubels etc. verkrijgbaar zijn. Ook nadat Sandra het advies had afgerond, konden we met aanvullende vragen bij haar terecht. Al met al een erg prettige samenwerking.
Mayke en Roger
Mayke en Roger
Verbouwde woning, Goirle
Lees verder
Wij zaten elke week trouw voor de tv voor kopen zonder kijken om ideeën op te doen voor de styling. Zouden we die stylist een keer bellen? Ik sprak toevallig een vriendin en vertelde dat we iemand wilde laten kijken naar ons interieur om ons weer een beetje de goede kant in te wijzen. Hoe toevallig ook, zij waren toevallig net dat traject gestart en wel met Sandra. Daar onze vrienden enthousiast waren hebben we Sandra meteen gebeld. Het contact was leuk en vooral heel makkelijk. Na een paar dagen stond ze al op de stoep om kennis te maken en naar ons huis te kijken. Ze begreep meteen wat we bedoelde. Ze liet ons stylen zien en wij hoefde alleen maar JA of NEE te zeggen. Vanuit daar ging ze stapsgewijs verder. We wilde heel graag groen, maar vonden dat ook wel heel gewaagd. Door met Sandra naar de kleurenstalen te kijken werden we eigenlijk al een beetje minder bang. Na een heel uitgebreid gesprek en wat foto's te hebben gemaakt ging Sandra op pad met een tal van ideeën om voor ons e.e.a. uit te werken. Ze gaf aan dat het even kon duren voor ze een eerste opzet kon sturen, maar dit had ze al telefonisch kenbaar gemaakt toen we besloten de afspraak meteen op heel korte termijn te doen. Het wachten (wat overigens niet zo heel lang was) werd beloond met een heel mooi voorstel. Kleuren, materialen, indelingen, overal had ze aan gedacht. Zelfs de accessoires stonden met naar en prijs genoemd. En ze kwam het persoonlijk toelichten! We waren meteen enthousiast al hebben we ook besloten niet alles in 1x te doen, maar stap voor stap. De eetkamer en tv hoek zijn ondertussen aangepakt en ondanks dat de lockdown nu zo goed als opgeheven wordt vinden wij het heerlijk om thuis te zijn én te blijven! Het contact met Sandra loopt door zo nu en dan. En de leuke tips en adviezen blijven komen. Sandra: SUPER bedankt voor je hulp.
Esther Bouwens
Nieuwe woning Gouda
Lees verder
Ik ben heel blij met het advies van Sandra voor onze nieuwe woning. Ik nam het Petit pakket bij haar af en ze heeft mij erg goed op weg geholpen bij het maken van de juiste kleur keuzes en inrichting. Ze nam ruim de tijd, beantwoordde al mijn vragen en kwam met ideeën die ik zelf nooit bedacht had. Nogmaals bedankt!
Anke Dijk
Vrijstaande nieuwbouwwoning
Lees verder
Sandra nogmaals bedankt! We gingen voor een uitgebreid Petit advies, maar wat hebben we veel keuzes gemaakt!! Word er nog enthousiast van als ik er naar kijk! Nog even geduld tot alles op zijn plek valt! Dus ben je opzoek naar iemand met leuke, inspirerende adviezen; dan is Sans Doute interieur zeker een aanrader!

“An interior is a natural reflection of the soul”

Contact opnemen

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met je op.